Annons

Tommy Larsson tackar nej till att bli ordförande i BoIS

På torsdag håller BoIS sitt årsmöte och på detta är det tänkt att en ny ordförande ska röstas fram. Det bekräftas idag av valberedningens ordförande Bo Holmqvist. Fram till igår var det även klart att det var, som Landskrona Direkt skrivit, Malmöföretagaren Tommy Larsson som skulle ta över ordförandeklubban. Men igår ringde han valberedningen och meddelade att han var tvungen att tacka nej på grund av hälsoskäl. Vem som nu kommer att ta över återstår att se.
– Jag kom hem från Kanarieöarna igår och fick beskedet från Tommy som varit vårt huvudspår de tre senaste månaderna. Så nu är det ont om tid. Det är dags för plan B, säger Bosse Holmqvist till Landskrona Direkt.

Att nuvarande ordföranden Kenneth Håkansson skulle ta ett år till på posten är dock inget alternativ.
– Nej, vi har en annan plan och den jobbar i efter frenetiskt. Allt måste ju vara klart till på torsdag, säger Bosse Holmqvist.

Annons
 

Klart är också att Mats Persson och Boris Johansson lämnar styrelsen och två som föreslås bli invalda är Fredrik Lind samt den före detta styrelseledamoten Göran Andersson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser