Annons

Niklas Karlsson toppar S-lista

Även om siktet är inställt på riksdagen så toppar kommunalrådet Niklas Karlsson den socialdemokratiska listan till höstens kommunfullmäktigeval.
– Efter två förlorade val är ambitionen att vinna tillbaka väljarnas förtroende. Det gäller för såväl riksdag som i Region Skåne och kommunen, förklarade Arbetarekommunens ordförande Anders Karlsson inför fastställandet av fullmäktigelistan.
– Vad vi nu gör är att forma ett lag som skall arbeta för en valseger på alla fronter och några poster i nämnder och styrelser delar vi inte ut i förväg, den diskussionen får vi ta efter valet, betonade han och argumenteringen fick också medlemmarnas stöd vid ett välbesökt årsmöte.

Totalt upptar listan hela 76 namn, något som visar på bredden inom det Socialdemokratiska partiet.
– Det här är kamrater som blivit nominerade från olika S-föreningar och inom valberedningen har vi arbetet för att tillgodose många olika hänsyn innan listan fastställdes.

Annons
 

Efter att ha varit i opposition de senaste åtta åren är ambitionen att återta makten i Stadshuset och för detta krävs fler mandat än dagens 18.
– Vi lyckades trots partiets motvind 2010 ta ett mandat ytterligare och den medvinden känner vi starkare nu när vi går in i årets valrörelse. Treklöverns har misslyckats med att lyfta Landskrona och stirrat sig blinda på en fråga, bostäder på campingen. Dessutom är deras beroende av Sverigedemokraterna inte bra för Landskronas framtida utveckling, avslutade Anders Karlsson och listan spikades helt in enlighet med valberedningens förslag.

1.Niklas Karlsson
2.Alinda Zimmander
3.Jonas Esbjörnsson
4.Jenny Tillander
5.Fatmir Azemi
6.Anna Fernebro
7.Roy Wernberg
8.Marie Nielsén
9.Lars Svensson
10.Eva Örtegren
11.Leif Olin
12.Jasna Zubic
13.Måns Back Nilsson
14.Susanne Andersen
15.Aqba Ar Rawi
16.Annbritt Andersson
17.Lars Wallstén
18.Mecide Özer
19.Jörn Jönsson
20.Vaino Roth
21.Jonas Karlsson
22.Sandra Larsson
23.Mirsad Lukacevic
24.Christel Nilsson
25.Roger Lindskog
26.Hellin Taskinen
27.Conny Lavin
28.Gunilla Gunnarsson
29.Felix Denyo
30.Lena Fischer
31.Marcus Malmborg
32.Carina Hugogård
33.Anders Lindblom
34.Ingela Nyman
35.Fredrik Augustsson

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser