Annons

Wallstén ställer fråga om öron/näsa/hals

Landskronabon Lars Wallsten företräder Socialdemokraterna i regionfullmäktige och han är starkt kritisk till att den styrande högermajoriteten arbetar för att stänga öron/näsa/hals-mottagningen på lasarettet i Landskrona.
– Redan tidigare har operationsverksamheten för exempelvis barn som ska operera in rör i örat flyttat till Trelleborg. Nu föreslås alltså att även själva mottagningen, dit exempelvis barn med återkommande öroninflammationer går, flyttar från Landskrona till Helsingborg. Det innebär att tillgängligheten för landskronaborna kommer försämras avsevärt. Om Landskrona lasarett ska vara ett närsjukhus måste man också erbjuda den basala vård som befolkningen behöver, tycker han och ställer därför en enkel fråga till vårdproduktionsberedningens ordförande Stefan Lamme (M).
– Anser du att tillgången till öron/näsa/hals-vård blir lika bra för de boende i Landskrona trots att mottagningen stänger?

Nu återstår det att se om han får något svar på sin fråga den 18 mars då det är dags för möte i regionfullmäktige.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser