Annons

Promenadseger för Falcons damer

Det blev aldrig någon spännande tillställning då Burlöv HIBF gästade Landskrona Idrottshall i helgen. Falcons damer var klara favoriter till en seger inför det här mötet, då Burlöv hitintills haft en minst sagt besvärlig säsong och endast lyckats ta en poäng.

Falcons tjejer dominerade matchen från start och efter cirka sex minuters spel gjorde Isabelle Landgren det första målet och 15 sekunder senare var det Linnéa Jönssons tur att bli noterad i målprotokollet. När första perioden var över stod det 4-0 till Falcons på resultattavlan.

Annons
 

Den andra perioden inleddes också den med att Isabelle Landgren tryckte in bollen i Burlövs nätmaskor. Landskronaspelarna ägde matchen från början till slut. Malou Vetter i Falcons mål höll nollan och då slutsignalen ljöd i hallen visade resultattavlan hela 13-0.

För damerna återstår nu en sista omgång då man möter Malmö FBC Ungdom på bortaplan söndagen den 9 mars.
Anton Holmqvist, huvudtränare för damlaget, berättar att man sedan en tid tillbaka är i full gång med förberedelserna inför nästa säsong och alla i laget har siktet inställt på ett avancemang till division 1.
– Vi har gått ut med en inbjudan för spelare att provträna med oss den 25 och 27 mars och vi satsar stenhårt på nästa säsong, säger tränaren.

Målskyttar i Falcons:
Maria Laurenius 3, Linnéa Jönsson 3, Isabelle Landgren 2, Camilla Blomberg 2, Johanna Kvist 1, Lisa Hansson 1, Felicia Petersson 1.


Scener som den här såg vi 13 gånger under matchen.
Foto: Ulf Bjarke, Landskronafoto.se


Den här bilden med Johanna Kvist återspeglar matchbilden väldigt väl.
Foto: Ulf Bjarke, Landskronafoto.se


Felica Petersson trycker in ett av Falcons 13 mål.
Foto: Ulf Bjarke, Landskronafoto.se


Falcons bästa spelare Linnéa Jönsson erhöll blomster av ordföranden Lars Persson.
Foto: Ulf Bjarke, Landskronafoto.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser