Annons

Fredrik Karlsson missar hela säsongen

Risken är mycket stor att BoIS anfallare Fredrik Karlsson missar hela säsongen. Det står klart efter att han slitit av hälsenan vid torsdagens träning.
– Han är på akuten just nu och har undersökts. Det visade sig att hälsenan är av och det innebär operation. Därefter väntar rehab som kan ta sex till åtta månader och skulle så vara fallet så är säsongen mer eller mindre över innan den börjat, säger sjukgymnast Thomas Mårtensson som sköter om spelarnas rehabträning med mera.

Det var i samband med en hoppövning över häckar som det plötsligt small till i hälen och därefter körde BoIS tränare Jörgen Pettersson spelaren direkt till Thomas Mårtensson.
– Han var jäkligt ledsen och besviken och det kan man ju förstå. Det var ju den här säsongen som han skulle komma tillbaka på allvar och så händer detta. Jag lider verkligen med honom, säger Thomas Mårtensson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser