Annons

Blandad kultur på lördagscafé

Nu på lördag är det ett fullspäckat café på Teaterrestaurangen då det är dags för ett nytt lördagscafé. På programmet står allt från rock, hip-hop, dans och litteratur till tonkåseri. Dessutom ställer Landskronakonstnären Hjördis Thelander ut tavlor.

Portarna slår som vanligt upp klockan 11.00 och en halvtimme senare bjuder Jonas Albin på akustisk rock. Klockan 12.00 blir det hip-hop med Vocal Rhymes & Cookie Crumbles & Cupcake. De kör under 20 minuter och sedan följer ett lika långt danspass med Alexis Gorila.
Klockan 12.40 tonkåserar Jan Nilson under rubriken Musikens makt & maktens musik. Därefter kan man lyssna på skrivartalanger från Albins skrivarlinje som läser upp sina verk och för den sista akten denna lördag står Vocal Rhymes & Cookie Crumbles & Cupcake med ett andra set av hip-hop.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser