Annons

P13-seger trots influensatider

På lördagen hade Falcons P13-lag besök av Malmhaug. 2:an mot 3:an i tabellen skulle prestera en fin innebandymatch, där Falcons ”drog det längsta strået” och kunde vinna med 4-3.
– Influensatider medförde att Falcons, dygnet före match, fick fyra killar nedbäddade. Det skulle visa sig att de som kom till hallen hade både vilja och kraft att prestera. Det var en riktigt fin innebandymatch från båda lagen där Falcons hade lite mer bollinnehav och en del vassare målchanser. Hela laget får beröm men ett litet extra plus till backen Joel Westerlund, säger Jakob Ohlsson, en av kilarnas tränare. Falcons målskyttar: Tobias Ohlsson-Bååth, Rasmus Ardemark, Jonathan Ulriksson och Simon Brne.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser