Annons

Vi noterar att&hellip

… det åter är dags för Frukostklubben  och Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen, MiH  att inta Landskrona Teater. Onsdagens tema lyder ”Farväl till världsundergång” och Stefan Fölster, chef för Reforminstitutet, kommer att tala om internationell ekonomisk utveckling och konsekvenserna för Sverige. Stefan kommer att ge sin syn på hur utsikterna ser ut längre fram, om världen styr mot nästa bubbla, om statsskulderna kan återbetalas och om full sysselsättning är möjlig trots hård internationell konkurrens.

Om MiH:
Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen är en ideell förening med cirka 1300 medlemmar och är idag ett av Sydsveriges största nätverk. MiH arrangerar bland annat Frukostklubben på Landskrona Teater en onsdag i månaden vilken i snitt lockar
83 personer per gång. Frukostklubben på Landskrona Teater, den 5 mars pågär mellan kl. 06.45-8.30.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser