Annons

BoIS föll i Danmark

På lördagen tog BoIS sig över Öresund för att träningsspela mot Helsingör. Efter att ha haft oavgjort, 1-1 i paus så kunde danskarna till slut vinna med 2-1 efter mål på straff.

I första halvlek var Helsingör det bättre laget. En faktor var att BoIS råkade ut för två skador. Erik Andersson fick en dösmäll på knäet och Niclas Rönne åkte på en ljumskskada. Dessutom gjorde Helsingör 1-0 efter tio minuter. BoIS kvitterade dock bara ett par minuter senare då Andrew Stadler fick på en bra volleyträff efter ett inlägg av Mårten Nordbeck från vänsterkanten.

Annons
 

I andra halvlek tog BoIS över lite mer av spelet men några direkta chanser fick man inte. De randiga borde dock fått en straff efter att Rasmus Alm blivit nergjord men domaren valde att fria. Istället anföll Helsingör och en av deras spelare föll ganska enkelt och då valde domaren att peka på straffpunkten och 2-1 var ett faktum.

Matchen i sin helhet var ingen höjdare och med tanke på de två skadorna så är redaktionens gissning att det var en tung hemresa.


Niklas Uddenäs lyckades inte ta straffen i andra halvlek.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser