Annons

SD vill ge mer pengar till föreningarna

På onsdagen lämnade Sverigedemokraterna i Landskrona in ett förslag till stadens budgetberedning. De vill att staden ska satsa en miljon kronor mer på föreningslivet under en femårsperiod.
– Landskrona är sedan länge känt som en idrottsstad och har spelat en viktig roll för staden. Idrott förenar, fostrar och är en viktig kugge i det brottsförebyggande arbetet så väl som för stadens prioriterade mål och för att ohälsotalet skall sjunka. Forskning visar ju mer kommunalt idrottsstöd en kommun ger, desto mindre brottslighet finns det i kommunen. Att ytterligare satsa på idrott och föreningsliv i enlighet med förslaget, faller väl in i flera av stadens prioriterade mål som till exempel, ohälsotalet skall sjunka och brottsligheten pressas tillbaka, skriver Stefan Olsson (SD) i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser