Annons

100 lag anmälda till Wormocupen

Den 14-15 juni går årets upplaga av Wormocupen av stapeln. Att cupen blivit allt populärare för varje år vittnar inte minst det enorma intresset för att delta. I dagarna anmälde sig Asmundtorp P02 som det 100:e laget till Wormocupen.
– Det är fantastiskt, säger Mikael Ågren för IK Wormo.

På lördagen 14 juni spelar åldersklasserna P03, P05, F01/02, F05/06 samt P07. På söndagen är det dags för P02, P04, F03/04, P06 och F07 att beträda gräsplanerna. Även i år deltar många lag från Danmark och det kommer att spelas cirka 350 matcher under cupen.
– Det är alltid lika härligt att se alla dessa barn och ungdomar spela fotboll och ha så skoj tillsammans. Mycket spring i benen, säger Mikael Ågren och lovar att man även i år serverar bulle-med-bulle, glass samt grillade hamburgare och korv.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser