Annons

BoIS fick oavgjort mot Varberg

BoIS mötte Varberg i årets tredje träningsmatch och de cirka 200 åskådare fick se en match med ganska få målchanser som slutade 1-1. BoIS mål gjordes av nyförvärvet Andrew Stadler som gjorde sin första match i den randiga tröjan. Den största dramatiken utspelade sig dock innan matchen då Erik Andersson och Andreas Dahl skallade ihop på uppvärmningen med följd att den sistnämnde fick föras med ambulans till sjukhus med hjärnskakning.

På en svinkall konstgräsplan på IP tog BoIS på lördagen emot seriekollegorna Varberg. Matchen startade dock 20 minuter för sent då BoIS båda mittfältare Erik Andersson och Andreas Dahl skallade ihop. Dahl som blev liggande var enligt uppgift helt borta under en stund och ambulans tillkallades. BoIS tränare Jörgen Pettersson sade efter matchen att det rörde sig om en hjärnskakning.

Annons
 

När matchen väl var igång så var tempot inte det högsta. Successivt tog dock BoIS över spelet och skapade ett par skapliga chanser. Efter en halvtimme kom också det logiska ledningsmålet då Andrew Stadler presenterade sig för hemmapubliken då han vackert nickade in ledningsmålet.

I andra halvlek syntes det att BoIS trupp i veckan kört hårt på träningen. Trötta ben gjorde att gästerna från Halland kunde ta mer för sig av spelet och detta ledde också till att de kunde kvittera en kvart in i halvleken. Något mer mål föll inte och 1-1 får anses vara ett rättvist resultat.

Försvarsmässigt såg det skapligt ut men de randiga hade tämligen svårt att komma till de riktigt heta chanserna. Tränare Jörgen Pettersson är dock nöjd med matchen.
– Jag tycker killarna gör en bra match och visar bra energi. Sen tar träningen ut sin rätt och vi klarar inte att hålla samma tempo i andra halvlek. Men jag är nöjd, sa han direkt efter matchen.


Martin Rudolfsson tillhörde de bästa på planen tillsammans med Cheikh Sarr och Daniel Jarl.


Det blev ganska mycket långbollande upp på mittfälltet där bland annat Niclas Rönne och Paul Torres kämpade.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser