Annons

Johnny Lundberg ska träna med BoIS

Det var många som ville se ex-BoISaren Johhny Lundberg i den randiga backlinjen när 2014 års superetta drar igång i april. Något kontrakt blev det dock inte men nu står det klart att Johnny Lundberg kommer att träna med BoIS. Frågan väcks än en gång om han trots allt kommer att spela på IP.
– Igår kom jag och min klubb Sandnes ULF i Norge att bryta kontraktet så jag flyttar jag hem till Landskrona igen idag, säger Johnny Lundberg som i skrivande stund sitter i bilen på väg mot Sverige.
– Jag kontaktade Jörgen Pettersson direkt och han sa att jag var välkommen att träna med klubben för att hålla mig i form. Vi ska höras i helgen och snacka om detaljerna.

Även om man från BoIS sida har gjort klart att man har spikat sin trupp så stänger inte avgående sportchef Mats Aronsson dörren helt för ett eventuellt kontrakt.
– Som det ser ut nu så har vi den trupp vi vill ha och vi har inga planer på att engagera fler spelare. Men man vet ju aldrig vad som händer. Läget är ett annat nu eftersom han är löst från sitt kontrakt i Norge, säger Mats Aronsson.
– Hur som helst så ser vi fram emot att han tränar med oss. Han tillför mycket rutin.

Annons
 

Det var 2006 som Johnny Lundberg lämnade BoIS för danska Nordsjälland. Där spelade han i tre år innan han gick till Halmstad BK och den 20 januari 2013 skrev han på för den norska tippeligaklubben Sandnes ULF. Avståndet till familjen som valt att bo kvar i Landskrona var dock långt.
– Jag pratade med mina barn på telefon flera gånger i veckan och den ständiga frågan när jag skulle komma hem gjorde att jag hade svårt att fokusera på fotbollen och göra ett bra jobb. Därför gjorde jag klart för klubbledningen att jag ville flytta och igår kom vi fram till en lösning.

Hur framtiden ser ut för den 31-årige mittbacken står skrivet i stjärnorna.
– Jag har några år kvar i elitfotbollen och det är det jag siktar på. Sedan får vi se var jag hamnar. Jag stänger inga dörrar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser