Annons

Många sjuka inför viktig Falconsmatch

Vid seger mot SödraDal på fredag för Falcons herrar så är det första steget mot en plats i innebandyns näst högsta serie, allsvenskan, säkrad. Influensan härjar dock i truppen och i dagsläget är det omöjligt att spekulera i hur många som kan spela.
– Vi har tio man som är drabbade och skulle alla dessa missa matchen så blir det tufft, säger lagets tränare Patric Johansson.

Falcons ligger idag på en andraplats och tar emot IK SödraDal som ligger trea.
– Vi ligger en poäng före SödraDal så vinner vi så är vi klara för ett första play-off, säger tränaren.

Annons
 

Fredagens viktiga match avgörs i idrottshallen börjar klockan 19.19.
– Jag hoppas att så många som möjligt kommer ut och tittar. Vi behöver allt stöd vi kan få. Killarna har visat en oerhörd moral med tanke på hur säsongen har sett ut. Dom är väl värda en play-off-plats. Målet är naturligtvis att i slutändan ta en plats i allsvenskan till nästa säsong och rent sportsligt så hör Falcons hemma där om man kan behålla sin trupp och bygga vidare på den, avslutar Patric Johansson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser