Annons

”Akademiker” underhåller på LandskronaGalan

I dagarna spikades vilka artister som kommer att uppträda på LandskronaGalan den 4 april. Kända Landskroniter blandas med skånska artister under ledning av kvällens husband och kapellmästare Anders Julin.

Carl-Martin Vikingsson, välkänd från reggaebandet Svenska Akademien och Stures Dansorkester samt Dennis Westerberg från Bloosblasters kommer för att uppträda. På scenen står också Maja Gullstrand, nykomlingarna BoYs and Girl samt Mark Karlsson som under många år arbetat på Wallmans Salonger i Malmö och Wallmans i Helsingborg.
Dessutom kommer Landskrona Dansstudio att bjuda på en skräddarsydd show med mycket dans.

Annons
 

Kvällens konferencier är komikern Hasse Brontén som kommer att guida gästerna genom kvällens prisutdelningar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser