Annons

Svenska rekord i tyngdlyftning i Landskrona

Mossebergs AK:s damelitserielag gästade Landskrona i helgen. Deras ankare Angelica Roos gjorde ingen besviken utan hon satte ett nytt svenskt rekord med 110 kr i sista stöten. Jenny Palmqvist från Landskrona AK gjorde också en kanontävling och slog nytt svenskt veteranrekord med 56 kg i ryck.

Landskronas damlag fick ihop 323 poäng. Landskrona AK ligger efter två omgångar på åttonde plats i elitserien.

Annons
 

Eugenia Spiriadis slog nytt rekord i stöt med 56 kg. Hanna Brodin klarade alla sina lyft och toppade med de personliga rekorden 13 kg i ryck och 17 kg i stöt. Albin Fagerström tog nya rekord med 28 kg i ryck och 30 kg i stöt. Jonas Brodin klarade i sin andra tävling 47 kg i ryck och 70 kg i stöt. Mentor Rizaj klarade alla sina lyft och hans nya rekord är 68 kg i ryck och 90 kg i stöt. Bernt Nilsson, nestorn i laget, klarade 48 kg i ryck och 52 kg i stöt. Patrik Helgesson klarade 90 kg i ryck och 105 kg i stöt.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser