Annons

Orättvist stora siffror mot Falconsdamer

I helgen mötte Falcons innebandydamer Åstorp. Förlusten skrevs till hela 3-8 men matchen var betydligt jämnare än vad siffrorna visar. Tjejerna i Falcons inledde bra och gick till pausvila efter första perioden med en 2-1 ledning.
Åstorp chockstartade dock andra perioden och kvitterade till 2-2 efter 40 sekunders spel. Åstorp kom in i matchen och efter drygt halva perioden hade gästerna tagit ledningen med 2-4.
Under sista perioden gjorde Åstorp ytterligare fyra mål, varav ett är ett olyckligt självmål av Falcons. Isabelle Landgren i Falcons lyckades reducera i 15:e minuten och Falcons pressade stundtals tillbaka Åstorp, men bollen ville inte leta sig in i Åstorpmålet.

Noterbart är att Johanna Ejdelind gjorde en överraskande come back i Åstorp/Kvidinge. Hon lade innebandyklubban på hyllan vid årsskiftet efter att kontraktet med allsvenska fotbollsklubben Vittsjö var klart. Johanna spelade tidigare för Falcons från säsongen 2006/07 t.o.m. 2012/13.

Annons
 

Målskyttar i Landskrona Falcons:
Linnéa Jönsson 2, Isabelle Landgren 1.

Målskyttar i Åstorp/Kvidinge:
Johanna Ejdelind 2, Sofia Henriksson 2, Arta Tahiri 1, Jenny Olander 1, Anna Johansson 1, Självmål 1.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser