Annons

Modedesigner ställer ut på Pumphuset

På Pumphuset har man rivstartat säsongen med diverse olika arrangemang. Vi har tidigare skrivit om utställningen med Fredrik Lindqvist som hade vernissage i konsthallen den gångna helgen och att Csaba Bene Perlenberg visar sin film 21 nästa vecka.

Nu meddelar krögaren Niclas Lundblad att konstnären Cecilia Björk ställer ut i Pumphusets foajé.
– Cecilia har under sin tid i London sysselsatt sig som modedesigner och har bland annat varit involverad i artisten Björks ”The Swandress”. Hon är en illustratör och stylist vilket oftast lyser igenom i hennes tavlor, säger han om konstnären som bor och verkar i Skälderviken.

Annons
 

Läs även:

  • Filmvisning och föredrag på Pumphuset
  • Ozzy på Pumphuset
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser