Annons

Framgångar i Staffanstorp för LKGF

I lördags avgjordes årets första tävling i regionen för den rytmiska gymnastiken. Nevis RG i Staffanstorp var värd för tävlingen. Miniorerna med obligatoriska  / givna program i fristående och boll var först ut av de tävlande. Emma Jönsson från Landskrona Kvinnliga GF tog på ett övertygande sätt hand om guldmedaljen.
– Med stor charm  och överlägsen säkerhet visade hon hur det ska se ut när man vill vinna, säger Jenny Engdahl för Landskrona Kvinnliga GF.
Alma Månsson, som gjorde debut i klassen hamnade på en fin fjärdeplats följd av Lucia Modér på femte. Celine Vergara blev nummer sju och Emma Nilsson nummer nio.
– Alla flickorna var jätteduktiga, berömmer Jenny Engdahl.

Ungdomsgymnasterna följde sedan. Meja Engdahl-Petersson var inte riktigt i form, men lyckade ta hem en bronsmedalj i alla fall.
– Meja var väldigt besviken på sin insats, men det kommer fler tävlingar så det är bara att bita ihop och träna vidare. 
Tuva Henckel, som nu hoppat upp en klass var mer på hugget och hamnade på en fin fjärdeplats.
Astrid Kristensson-Nilsson tävlade endast i fristående och blev där nummer tio. Vann gjorde Filippa Green från Halmstad RG.

Annons
 

I juniorklassen blev det dubbelt Landskrona i topp genom Doruntina Goxhuli som toppat formen och gjorde två väldigt fina prestationer i boll och käglor.
– Skoj att se hur hårt arbete lönar sig ytterligare en gång. Bra kämpat och grattis till guldet!
Olivia Kristensson-Nilsson blev silvermedaljör efter ett bra bollprogram men några oturliga tapp i käglor. Wilma Mårtensson, som nästan uteslutande tränar trupp just för tillfället blev nummer sex efter två fina framträdande.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser