Annons

DJ siste man ut på musikblogg

Under drygt ett år har vi kunnat följa ett antal musiker och artister från Landskrona på bloggen Musikstaden. Sist ut som gästbloggare är Christian Svahn, en ung DJ som redan uppträtt på flera stora lokala scener, deltagit i musiktävlingar och även hunnit jobba som assisterande ljudtekniker på bland annat Karnevalen samt Ökändafestivalen 2013.

17-åriga Christian Svahn är bosatt i Häljarp och sysslar med det mesta som finns inom musik.
– När jag var liten så var jag precis som de andra små grabbarna, det var fotboll som gällde, och Zlatan var den största idolen. Men vid 12 år ålder så fick jag reda på att det fanns en DJ-kurs på Plantan och det var där som mitt intresse för musik började på riktigt och en musikflamma inom mig började växa, säger han.

Annons
 

DJ:n ser fram emot att gästblogga för Musikstaden.
– Under denna månad så kommer ni att få följa med mig, och se hur en o/vanlig månad/vecka/dag ser ur för mig! Jag är väldigt inriktad inom elektronisk dansmusik (EDM) men jag kan lova er att ni skall få se en helt ny sida från mig som jag tror ingen riktigt har sett förut.

Bloggen är en del av dokumentation och utställningsprojektet ”Musikstaden”, som drivs av Landskrona museum i ett nära samarbete med eldsjälar och musikaktiva i staden.
Utställningen med samma namn visas på Landskrona museum till den 9 mars 2014.

Från den 17 februari till den 16 mars kan ni följa honom på www.musikstaden.wordpress.com.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser