Annons

Sportlov med massor av aktiviteter

Nästa vecka är stadens elever lediga. Det är vårvinterlov. I stadens digra program finns en hel del nyheter, exempelvis konståkning, boule, jiujitsu och självförsvar men också aktiviteter hos Oikos Community, besök hos räddningstjänsten och ett is-disco arrangerat av Cityidrott. I seminarieskolans idrottshall kan barnen också leka i Cityidrotts hoppland och prova köra segways.

I programmet hittar du även öppettider för Karlslundsbadet, museum, ishall och fritidsgårdar. Observera att en del av aktiviteterna kostar och/eller kräver föranmälan så man bör läsa igenom programmet direkt, och se vad som gäller för just den aktiviteten man är intresserad av, så man inte missar något roligt.

Annons
 

Vårvinterlovsprogrammet ges ut av Fritids- och kulturförvaltningen i samarbete med bland annat ideella föreningar, organisationer och andra kommunala verksamheter. Programmet har delats ut i skolan till alla grundskoleelever. Programmet ligger också ute på landskrona.se samt bibliotek, museum och bad.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser