Annons

Akustiskt hårdrock på Curla för Barncancerfonden

På lördag kväll kan de som gillar kombinationen hårdrock och lågmäldhet få sina lystmäten tillgodosedda ute på Curla. Då kommer nämligen hårdrocksbanden Five Grams Of Perfection, vilka var nominerade till en Rockbjörn som årets hårdrock/metallband 2013 samt Rockstars On mars till hallen och bjuder på en akustisk spelning. Något inträde tar man inte men besökarna uppmanas trots detta att ta börsen med sig.
– De två banden plus några till är ute och gör ett par välgörenhetsspelningar för Barncancerfonden. Jag vill att besökarna ska, som en gåva, skänka minst en femtiolapp. Pengarna kommer oavkortat att gå till den ideella föreningen Vallby Tryde på Österlén, vilka i sin tur stöder Barncancerfonden Södra. Alla pengar går alltså dit, poängterar Jörgen Rasmusson som står för arrangemanget.

Spelningen börjar klockan 19.00 men det är inte dagens första uppträde för banden.
– På eftermiddagen mellan klockan 13 och 15 spelar de på Ljusgården på Barn- och Ungdomssjukhuset i Lund då Barncancerfonden Södra vill uppmärksamma internationella Barncancerdagen vilken infaller på lördag, berättar Jörgen Rasmusson.

Annons
 

Johan Wramfelt på Curla hoppas att Landskronaborna tar sig ut till hallen för att såväl stödja Barncancerfonden Södra som att lyssna på bra musik.
– Vi har testat lite olika musikaliska varianter här ute med blandat resultat. Men just akustisk rockmusik har vi inte provat så det ska bli spännande, säger Johan Wramfelt.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser