Annons

Fyra lärare tar emot meriteringsbevis

Fyra Aretemeriterade grundskollärare i Landskrona tar under torsdagen den 13 februari emot sina meriteringsbevis vid en ceremoni på Kungliga Myntkabinettet i Stockholm.

Examinationsgruppen inom Arete har godkänt ytterligare fyra av Landskronas lärare att bli meriterade enligt de kriterier som meriteringsprogrammet arbetar efter. De fyra lärarna är Anne-Maj Böös Pilängskolan, Jessica Hyrefeldt Dammhagskolan, Sara Lundahl Tallskolan och Maria Fornell Bengtsson Asmundtorp skola.
– Det är mycket positivt, inte minst för lärarna som gjort en fantastisk insats, men även för oss som organisation att fler av våra lärare blivit meriterade, säger Christian Olsson, projektchef och ansvarig för meriteringsprogrammet i Landskrona.

Annons
 

Meriteringsprogrammet är ett sätt att lyfta skickliga lärare. Det ger lärare möjlighet att dokumentera och synliggöra sin yrkesskicklighet. Meriteringsprogrammet är på 6 månader. Det finns även ett kortare Förste-lärarmeriteringsprogram på 6 veckor.
– Tidigare har två av våra gymnasielärare, som gått det långa meriteringsprogrammet, mottagit Aretes meriteringsbevis. Ytterligare 17 lärare i Landskrona har gått Aretes kortare meriteringsprogram, berättar Christian Olsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser