Annons

Elever från Kulturskolan i Musik Direkt

Onsdagen den 26 februari deltar fyra elever från Kulturskolan i Landskrona i den rikstäckande musiktävlingen Musik Direkt, Sveriges bredaste musiktävling som är öppen för ungdomar mellan 13 och 19 år.

Två killar och två tjejer från Landskrona kommer att prova lyckan i en av de skånska deltävlingarna på Arena 305 i Malmö. David Pettersson–Eklundh och Daniel Tomanek kommer att framföra Czardas för violin och piano. Rosanna Kumerle på sång och piano framför Girl on fire och Wrecking ball. Isabelle Lundahl på sång och gitarr kommer att framföra en egen komposition plus en coverlåt.

Annons
 

Tävlingarna börjar 18.00 och alla som vill lyssna är välkomna. Landskronapubliken har dessutom möjlighet att stifta bekantskap med de unga musikanterna lördagen den 15 mars klockan 16.00. Då arrangerar Kulturskolan traditionsenligt sin stora vårkonsert Scendrag på Landskrona teater.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser