Annons

Augusti inleds med gatuteater

De senaste årens satsningar på gatuteater har visat sig vara populära och nu är det klart att det blir gatuteaterfestival i Landskrona även i år. Under två dagar, den 1-2 augusti, kommer besökarna i Landskrona att få underhållning utöver det vanliga. Något program är dock inte spikat ännu.
– Jag ska träffa de andra arrangörerna denna veckan och ber att få återkomma med säkra uppgifter, säger Håkan Persson på kulturförvaltningen.

Precis som tidigare år är gatuteaterfestivalen att arrangemang som hålls i såväl Sverige som Danmark. Det fullständiga festivalprogrammet beräknas bli klart 1 juni. Festivalen startar 30 juli i Helsingör och slutar den 3 augusti i Helsingborg.

Annons
 


…och året innan bjöd den spanska gruppen Fadunito på minst sagt halsbrytande nummer som lockade till många skratt.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser