Annons

Framgångar för unga gymnastiktjejer

Tjejerna i GF Idrott – Gymnastik deltog i Englacupen i Skälderviken den gångna helgen. Hela 108 tävlande lag gjorde upp såväl på mattan som i hopp och Landskronatjejerna, som är i åldern 7-9 år, var väl framme och slogs om topplaceringarna.

Lag 1 gick vidare för tävlan i matta och lag 2 gick vidare i både hopp och matta för tävlan på söndagen. GF Idrotts tjejer kämpade mycket bra och lag 1 slutade fyra i matta i sin pool och lag två lyckades kamma hem en silverplats på samma underlag.

Annons
 

Lag 1: Minea Johannesson, Eda Zeqiri, Ellie Vilnis, Kajsa Ansgarius, Hanna Siversson och Matilda Palmborg
Lag 2: Emma Sternberg, Matilda Wallentin/Andersson, Alma Hedberg/Magnusson, Klara NIlsson, Tilda Axelsson och Natalie Fanedl

De som tränar tjejerna är Amanda Hill, Julia Östlund, Nina Johansson och Louise Mattsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser