Annons

Fairtrade-diplom till sjysta fikare

Landskrona har varit en Fairtrade City sedan 2010 vilket innebär att man inom de olika förvaltningarna men också på flera företag i kommunen engagerar sig i etisk konsumtion. Styrgruppen arbetar nu med att få diplomeringen förnyad även 2014, men för att lyckas behövs fler arbetsplatser som väljer Fairtrade-märkt.

I styrgruppen för Landskrona Fairtrade City ingår representanter från handeln, Landskrona stad och olika organisationer som känner ett engagemang för frågan. Ordförande för styrgruppen är kommunalråd Cecilia Lindell och i gruppen finns även Thorsten Karlén och Annika Rundblad från stadens näringslivs- och destinationsavdelning.
– Meddela näringslivs- och destinationsavdelningen som samordnar arbetet med Landskrona Fairtrade City om ni köper in Fairtrade-märkt kaffe, te eller frukt så får ni ett diplom att pryda fika-rummet med, meddelar man i ett nyhetsbrev.

Annons
 

Läs mer om vad Fairtrade innebär på www.landskrona.se/fairtradecity.aspx

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser