Annons

Ministerbesök på Allvar Gullstrandgymnasiet

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) gästar imorgon Gullstrandsgymnasiet för att diskutera med elever och lärare om hur den svenska skolan ska bli bättre. Besöket arrangeras av Moderaterna i Landskrona.
– Jag är mycket stolt över det arbete som påbörjats i Landskrona för att öka resultaten i Landskronas skolor och självklart är det kul när socialförsäkringsministern vill komma hit för att träffa de elever och lärare som är grunden för att göra det möjligt, säger Erik Raita, ordförande för Moderaterna i Landskrona och 1:e vice ordförande i Utbildningsnämnden.

Ministerbesöket på skolan följs av en lunch med de nyligen valda toppnamnen på Moderaternas kommunfullmäktigelista för att diskutera Landskronas utveckling samt de utmaningar som staden har.
– Det ska bli spännande att besöka Gullstrandgymnasiet och ta del av alla de tankar och reflektioner som finns. För mig är det viktigt att fokusera på kunskap som skapar jobb och att skolan ger det stöd och den uppföljning som behövs, framförallt till elever som kommer från studieovana hem, säger Ulf Kristersson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser