Annons

Ny onlineauktion imorgon

Imorgon tisdag är det dags för en ny onlineauktion på Skånes Auktionsverks hemsida klockan 18.00. Till utbudet presenteras flertalet danska figuriner, vackra silverföremål såsom ljusstakar och unika smycken samt ett stort och varierande utbud av kinesiskt porslin.
– Vi har dessutom danska takarmaturer från Louis Poulsen, nygotiska kandelabrar och modern möbeldesign av bland annat Carl Malmsten. Utöver detta finns det även möjlighet att bjuda på konst, möbler, textilier, glas, keramik och spännande kuriosa, skriver Joakim Karlsson från auktionsverket på deras hemsida.

Vill man se föremålen på riktigt innan man lägger bud så går det bra idag måndagen mellan klockan 13.00 och 20.00.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser