Annons

Landskronafighters siktar mot VM

Till sommaren avgörs VM i taekwondo i Azerbaijan. Målet för Landskrona Taekwondoakademi är att få med två deltagare, senioren David Dragisic och kadetten Gabriel Berg. Den förstnämnde stärkte sina chanser att få komma med rejält då han vann världsrankingtävlingen Trelleborg Open i helgen.
– Gabriel har redan kvalat till landslagspoolen och det är från denna landslagsledningen tar ut ett lag inför varje mästerskap. För att bli uttagen så krävs internationella medaljer, vilket Gabriel visat i helgen att han kan ta, säger Johan Berg, pappa till Gabriel, chefstränare på LTA samt sportkoordinator på Svenska Taekwondoförbundet.


Även David Dragisic siktar på VM i taekwondo som avgörs i Azerbaijan i sommar.
Foto: Privat

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser