Annons

Föredrag om trädklättring

På torsdag kommer författaren och trädklättraren Christina Claesson till Landskrona museum och håller föredrag under temat ”Sova med träd och kanske drömma…”. Detta med anledning av museets utställning Under Träden, som pågår till och med den 23 februari.
– Christina Claesson är förälskad i träd. Hon skriver inte bara böcker om dem eller klättrar i dem – ibland fäster hon även sin hängmatta i dem och tillbringar natten där. Spänningen med att sova i träd är att erövra tryggheten på otrygga ställen, tycker hon. Hon började klättra i träd efter stormen Gudrun 2005, då hon anmälde sig till en klättringskurs och har hållit på sedan dess, säger Åsa Karlsson, antikvarie och vikarierande museichef. Föredraget börjar klockan 18.30.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser