Annons

Berättarklubben startar sitt femtonde år

När berättarkaféverksamheten startade i Landskrona 1999 anade få av de inblandade i den att de fortfarande efter 15 år skulle hålla på att berätta historier. Det som de då trodde var en tillfällig fluga visade sig vara en seglivad företeelse populär både hos publik och berättande gäster.
– Det är därför med glädje som Berättarklubben bjuder in till en ny säsong. Portarna till årets första berättarkafé slås upp på Teaterrestaurangen imorgon, tisdag kockan 18.30. Berättandet börjar 19.00 och som vanligt serveras fika och till det blir nästan sanna historier från hela världen, säger Sven Hansson på Berättarklubben
– Kanske har du lust att själv berätta en historia eller bara komma för att lyssna. Det är nämligen så med muntligt berättande att publiken är lika viktig som berättaren, avslutar han.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser