Annons

Jörgen Pettersson nöjd trots förlust

Ett par hundra åskådare trotsade kylan och såg BoIS förlora årets första träningsmatch med 1-0 mot Trelleborgs FF. Trots förluster var BoIS tränare Jörgen Pettersson nöjd efter matchen.
– Det är den första matchen och vi är fortfarande inne i en tung träningsperiod. Dessutom hade vi väldigt många i laget som spelade sin första match i den randiga tröjan och med det i minne så tycker jag att de gjorde en bra match, sa tränaren omedelbart efter matchen.

I början av första halvlek var Trelleborg något mer alerta än BoIS och de blåa hade även en skaplig chans men de fick se sitt skott träffa burgaveln. Gästerna var också något mer tuffa i spelet och bland annat fick Philip Andersson en så kraftig smäll i huvudet att han tvingades lämna planen efter tio minuter.

Annons
 

Allt eftersom tog dock BoIS över spelet allt mer, dock utan att få till de där riktigt heta chanserna. Närmast var Niclas Rönne som fick en perfekt passning av Paul Torres halvvägs i halvleken men hans skott gick över mål.

Andra halvlek såg till stora delar ut som den första. BoIS hade det mesta av spelet men de riktigt heta avsluten lös med sin frånvaro.
De flesta i publiken var beredda på att ge sig hem utan att se något mål men i slutet av matchen lyckades TFF göra 1-0 då Magnus Andersson placerade bollen i Amr Kaddouras vänstra kryss.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser