Annons

Två nya namn i BoIS

BoIS har idag gjort klart med två nyförvärv. Det är 24-årige Enis Ahmetovic som skrivit på ett tvåårskontrakt samt William Kvist, 20 år, som kommer att spela i BoIS de närmaste tre åren.
– Enis Ahmetovic kan användas både som vänsterback och yttermittfältare men vi ser honom i första hand som vänsterback. Det är en ung bra och utvecklingsbar spelare som passar väldigt bra in i vår trupp, kommenterar Mats Aronsson, klubbchef i Landskrona BoIS.
– William Kvist är en yttermittfältare kommer närmast från Örebro SK och trots sin ringa ålder redan visat vilken fantastisk spelare han är. Det är en ung spelare men som trots detta spelat på hög nivå.

William Kvist valde att satsa på Superettan när han nyligen fick besked om att ÖSK inte ville förlänga hans kontrakt. Nu har han större förhoppningar om speltid i Superettan med BoIS och därmed också större möjligheter att utvecklas som fotbollsspelare.
William Kvist kommer från IFK Hässleholm, blev därefter ungdomsspelare i Borussia Dortmund för att därifrån gå till HIF. I fjol somras skrev han korttidskontrakt med Örebro SK.

Annons
 

Med dagens två namnunderskrifter har BoIS den trupp som ska se till att laget stannar i elitfotbollen även i framtiden.
– Med dessa spelare har vi nu fyllt truppen. Dock stänger vi inte helt, om det eventuellt skulle dyka upp något intressant namn, avslutar Mats Aronsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser