Annons

Mat och vin av världsklass på Erikstorp

På fredag erbjuds gästerna på Erikstorp att ta del av det där lilla extra. Mat och vin i världsklass kommer att serveras till de som känner sig manade. Delägare Daniel Berlin står för den fasta födan medan Pontus Elofsson och Sune Rosforth från vinfirman Rosfoth & Rosforth i Köpenhamn står för vinerna.
– Kvällen börjar med ett vinseminarium om naturvin av Pontus och Sune. Sen serverar Daniel en specialkomponerad meny för kvällen, informerar Jonas Westerberg.
– Det är verkligen tunga namn i branschen och jag är övertygad om att gästerna kommer att vidga sina kulinariska vyer, såväl vad gäller mat som dryck. Observera att man måste boka innan om man vill vara med på vinseminariet så vi vet hur många som kommer.

Kvällen kommer sedan att krönas av god underhållning från andra sidan sundet.
– Vid 21.30-tiden öppnar vi dörrarna även för icke ätande gäster. Vi kommer då att bjuda på lite jazz av Klaus Nörgaards Kvartett från Köpenhamn. Det blir en lång och trevlig kväll, säger Jonas Westerberg.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser