Annons

Föreläsning om trädgården på teatern

Onsdagen den 26 februari har den trädgårdsintresserade chansen att få sig goda tips till livs. Det är Landskrona Trädgårdssällskap som arrangerar en föreläsning av Hannu Sarenström på Landskrona Teater.

Hannu Sarenström är en uppskattad trädgårdsinspiratör, matkreatör och författare.
– Han har en stor trädgård på Kinnekulle med tydliga kvarter och strukturer. Stora perennrabatter med växtkombinationer som ger blomning under hela säsongen. En trädgård med öppen rumslighet men ändå med en tydlig känsla av olika rum. Just nu är han TV-aktuell med Trädgårdskampen där han ingår i juryn, berättar Anette Elmgren på Landskrona Trädgårdssällskap.

Annons
 

Föreläsningen som börjar klockan 18.30 heter ”I skuggans rike”.
– Det kommer att handla om vårlunden och dess vackraste växter, med odlingsråd och tips på samplanteringar som ger skönt skimmer till din lund. Och under sommaren när blomningen avtar är det vackra bladmöten som ger den härligt lummiga känslan, säger Anette Elmgren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser