Annons

Framgångsrik helg för GF Idrotts konståkare

I helgen var det många av GF Idrotts konståkare som var iväg och tävlade. I Halmstad var det både stjärntävlingen Nissanskäret och semifinal i Skåne Juniorserien. GF Idrott representerades av åkare i stjärntävlingen under båda dagarna och hade även ett lag med i semifinalen i Skåne Juniorserien där de andra lagen kom från Höör, Trelleborg och Mörrum.

I stjärntävlingen blev det många bra placeringar. I Minior C tog Karina Ljunggren och Elin Johansson hem segern i sina respektive grupper. I Minior B placerade sig Louise Gordon på en tredjeplats och Kajsa Kinnerfeldt på en fjärdeplats. I Ungdom C hade GF Idrott åkare i två olika grupper. I grupp C4 placerade sig Amanda Kinnerfeldt på första plats och Elin Nielsen på fjärdeplats och i grupp C5 placerade sig Felicia Sörensen på en tredjeplats. I Junior C deltog en åkare från GF Idrott och det var Stephanie Kronvall som placerade sig på en tredjeplats.

Annons
 

I Skåne Juniorserien tävlar konståkarna i lag och GF Idrotts lag bestod av Amelie Öhrnberg, Josefine Ansgarius och Margarita Zogu. Under säsongen har åkarna tävlat mot olika lag i ett seriesystem och fått poäng efter prestation. De lag som presterat bra har sedan gått vidare och i helgen var det alltså dags för semifinal. Det gick bra för GF Idrotts åkare och de har nu gått vidare till final. Men innan dess väntar tävling på hemmaplan för GF Idrotts åkare . Den 15 februari är det dags för stjärntävlingen Karlslundsskäret i Landskrona ishall och då hoppas föreningen att många kommer ut och hejar fram de duktiga konståkarna.


Kajsa Kinnerfeldt, Stephanie Kronvall och Louise Gordon gjorde också bra tävlingar.
Foto: Privat


Karina Ljunggren blev segrare i sin grupp…
Foto: Privat


…och så blev även Elin Johansson.
Foto: Privat

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser