Annons

BoIS skriver korttidskontrakt med back

Danske försvarsspelaren Cheikh Sarr, 27 år i mars, har skrivit ett korttidskontrakt med Landskrona BoIS. Kontraktet gäller fram till sommaren.
– Cheikh Sarr, har tränat med oss några gånger och gjort ett bra intryck och därför har vi valt att ge honom en chans och har knutit honom till oss fram till sommaren. Sedan får vi se om det blir en fortsättning. Det är enkraftig spelare med bra fysik och som kan spela på de flesta positioner i försvaret, säger Mats Aronsson, klubbchef i BoIS.

Enligt klubbens hemsida så har man förhoppningar om att redan i morgon presentera ytterligare en försvarsspelare efter det att denna genomgått den obligatoriska läkarundersökningen.

Annons
 

Cheikh Sarr bor i Helsingborg. Han har spelat i Lyngby men kommer närmast från Brönshöj och innan dess gjorde han ett par halvlekar för Hammarby under hösten 2011.

Nu är det bara några dagar kvar till säsongspremiären mot Trelleborgs FF, då de flesta spelare i truppen kommer att vara med. Fortfarande rehabtränar Surprise Ralani medan Andrew Stadler åter är med på träningarna, dock inte fullt ut.
Erik Andersson är med P 17-landslaget i Spanien.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser