Annons

Vattenläcka orsakar kris på Hotel Öresund

I morse hörde NSVA av sig till Hotel Öresund och sade att de var tvungna att stänga av vattnet till fastigheten eftersom det uppstått en läcka någonstans i gatan utanför. Hotellets VD Göran Andersson hann dock trycka på larmknappen och få avstädningen framflyttad.
– Vi har fullt hus med allt vad det innebär. Gäster går på toaletten och ska duscha med mera. Dessutom är varenda matsal bokad samtidigt som vi har vår mest populära lunchdag då vi serverar ärtsoppa. Att stänga vattnet för oss då hade varit katastrofalt, säger han.

Nu lyckats han få NSVA att vänta till klockan 14.00 med att stänga av vattnet så att de han få undan det mesta av lunchdisken samt förvarna alla gäster så att de hann bli klara.
– De har sagt att det tar ett par tre timmar men de kunde inte lova något. Skulle det dra ut mer på tiden så är det kris, säger Göran Andersson som kommer att få betala för det inträffade.
– Det kom en del kunder direkt som ville ha kompensation så vi får väl se vad som händer och hur lång tid det tar. Det bästa hade ju varit om de fixat läckan nattetid då våra gäster sover och restaurangen är stängd, avslutar han.

Annons
 

På tal om vattenläckage så meddelar NSVA att de kopplat på en reservledning i Glumslöv som gör att man har vatten där och i Ålabodarna igen.

Förutom ovanstående har NSVA vattenläckor på Föreningsgatan, Regeringsgatan, Järnvägsgatan, Vasagatan och Gjörloffsgatan, vilka samtliga ska vara reparerade under dagen

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser