Annons

Före detta Landskronaprofil ska driva O’Learys i stan

Den 1 mars slår O’Learys upp portarna i före detta Grändens lokaler på Norra Långgatan och den som kommer att vara driftansvarig för sportbaren är Theo Iordanidis som tidigare jobbat många år på Akropolis, nuvarande Fellini, då hans familj ägde krogen vid Rådhustorget.
– Det är kul att vara tillbaka i stan. Jag vet ju hur det funkar där. Att komma som helt ny krögare utifrån till Landskrona kan nog vara knepigt men jag har ju varit med förut, säger han och skrattar.

Just nu håller man som best på att förbereda sig för att kunna öppna den 1 mars.
– Det är vårt mål och som det ser ut nu så hinner vi bli klara tills dess.

Annons
 

De exakta öppettiderna är inte spikade ännu men klart är att man börjar med att ha kvällsöppet.
– Så brukar O´learys göra när de öppnar nytt. Den första månaden kör vi i regel bara på kvällarna för att allt ska sätta sig. Senare kan det bli aktuellt att vi öppnar även på dagen men det beslutet tas i så fall senare, avslutar Theo Iordanidis.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser