Annons

LO-höjdare gästade Landskrona

LOs ledning befinner sig just nu på en jobbturné i Sverige och igår gästades Landskrona av deras andre vice ordförande Ingela Edlund. Under dagen diskuterade hon bland annat hur LO ska arbeta för att minska stödet för SD ibland LO-medlemmar i Skåne.

Första anhalt på morgonen var ett besök på Albins folkhögskola där hon samtalade med lärare och elever om skolans profil och verksamhet samt tog del av deras syn på arbetssituationen i Landskrona. Efter lunch träffade hon kommunalrådet Niklas Karlsson (S) för att diskutera jobbsituationen i Landskrona och det kommande valet, samt arbetet mot främlingsfientlighet. Därefter gjordes arbetsplatsbesök på Thorn Lightning och på Tigern, Hemtjänst- och Larmpersonal.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser