Annons

500 besökte skolmässa

Nu är det dags för Landskronas årskurs 9-elever att göra sitt gymnasieval. Men även vuxna som vill börja studera senare i år behöver fundera över vad de ska välja. För att underlätta valet ställde Landskrona stads gymnasieskolor och vuxenutbildningar ut sitt utbud på Folkets hus på tisdagen. Sammanlagt passade cirka 450 elever samt ett 50-tal intresserade vuxna på att ta del av utbudet.
– Här har varit en jämn ström hela dagen. Denna gång delade vi upp allt i tre pass vilket gjort att man haft bättre tid att berätta, säger Aida Winnerström som företräder eventkoordinatorutbildningen på yrkeshögskolan, vilka också stod för arrangemanget.

Genom ett besök på skolmässan får eleverna en överblick och information om utbildningsförvaltningens utbildningar för både ungdom och vuxen. Dessutom gavs tillfälle att prata med studie- och yrkesvägledare, lärare och elever som går i gymnasieprogrammen.

Annons
 


Dagen till ära hade arrangörerna bjudit in artisten och Landskronasonen Johan Östberg för inspirations- och stämningshöjare.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser