Annons

Surprise och Dahl prisade av Sabola

I lördags var det dags för supporterföreningen Sabola att utse Årets BoISare och presentera vem som, enligt dom, gjort årets mål 2013. Den som fick priset som årets BoISare var Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani och årets mål gjordes av Andreas Dahl som stänkte in en frispark mot Örgryte i våras.
– Det var inga svåra beslut. Alla i föreningen röstade på Surprise och när vi skulle ta fram tre snygga mål att välja på så hittade vi egentligen bara ett, säger Bernt Magnusson, ordförande i Sabola som för övrigt fyller 25 år i år.

– Det är en ära att få ett sådant pris. Och även om jag fick se många matcher från läktaren så är jag nöjd med min personliga insats, sa Surprise och tackade för priset.

Annons
 

Även Andreas Dahl var glad över uppmärksamheten.
– Jag var först inte helt säker på vilket mål de hade röstat fram men jag gissade på frisparksmålet, sa den hårdskjutande mittfältaren.
– Vi fick inte så många kanonlägen men där satt den.

De båda BoISarna ser nu fram emot en spännande säsong.
– Med tanke på hur det gick förra säsongen, framför allt på slutet, så ska det bli skönt att ta nya tag. Jag tror att vi lärde oss en del och det hoppas jag att vi kan visa när det drar igång, säger Andreas Dahl och Surprise Ralani håller med.
– Vi har lagt förra säsongen till handlingarna och nu ska vi fokusera på 2014. Mitt personliga mål är att jag ska utvecklas och dessutom ska vi ju försöka vinna varje match, säger den vindsnabbe Surprise och skrattar trots kryckorna.
– Jag skulle tro att jag är borta en månad. Det gäller att det läker som det ska så att jag inte förvärrar stukningen. Men jag är inte orolig. Sådant händer och det är bara att kämpa på.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser