Annons

LISA ställer politiker mot väggen

Ikväll har Landskronas idrottsföreningars samorganisation, LISA, och Skåneidrotten bjudit in lokala politiker till ett möte. Förhoppningen är att föreningslivet ska få svar på hur de olika partierna ser på framtiden för idrotten i staden.
– Det är ju valår i år och vi tycker att det finns en hel del frågor som ska besvaras. Kommunen vill ju att folk ska flytta hit och då kan man ju inte skära ner på idrotten, framför allt inte på ungdomssidan. Då lär vi inte få många nyinflyttade, säger Gunnar Nilsson, ordförande i LISA.
– En gång i tiden kallade sig Landskrona för en idrottsstad men sådana ord kan vi inte ta i vår mun idag. Frågan är om något parti vill ändra på detta. Vi vill då veta hur de ska gå till väga och vad man ska satsa på.

De politiker som kommer är Lena Benediktsson (FP), Erik Raita (M), Niklas Karlsson (S), Stefan Olsson (SD), Magne Jönsson (V) och Daniel Holpers (KD).

Annons
 

Mötet som hålls på Hotel Öresund börjar klockan 18.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser