Annons

Landskrona dominerar i puckelpisten

Den gångna helgen var det fullt ös i puckelbacken i Duved och Åre när Svenska Cupen drog igång. Efter tävlingen fick två åkare från Landskrona Skiclub glädjande besked. Clara Månsson och Emil Stegfeldt belönades båda med en plats i svenska europalandslaget i puckelpist dit redan Felix Elofsson kvalificerat sig. Det innebär att det finns tre medlemmar från Landskronaklubben bland de åtta landslagsåkarna. Clara Månsson tog en dubbel i elit dam och Felix Elofsson vann elit herr under söndagens tävling.

Enligt rapporten från Svenska Skidförbundet avgjordes helgens deltävlingen i svenska cupen under fantastiska förhållande och de dryga 60-talet tävlande bjöd på fin show med mod, fart och glädje i sann freestyle spirit anda.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser