Annons

Dubbla matcher för Falcons P13

I lördags hade Falcons P13-lag besök av Förslöv i P13 Västra. I höstas hade de svårt att få hål på Förslövs målvakt och det skulle visa sig vara en jämn match hela vägen till tredje period. Denna dag var dock Falcons-killarna på strålande spelhumör och spelet skulle ta dem till en komfortabel seger med 13-1.
Målskyttar i matchen: Tobias Ohlsson-Bååth 5, Kevin Assarsson-Toth 2, Niklas Josefsohn 2, Joel Westerlund 2 och Jonathan Ulriksson 2.

Efter den fina vinsten på lördagen var det tidigt på söndagsmorgonen dags för ny match för P13-laget. För första gången på flera år skulle laget ha match mot Höllviken. Matchen spelades i en fin nybyggd hall, Hallörshallen. Precis som på lördagen skulle det visa sig att det var Falcons som till slut stod som segrare. 6-4 till Falcons slutade matchen.
Målskyttar i matchen: Niklas Josefsohn 2, Jakob Bjarke 2, Tobias Ohlsson-Bååth och Rasmus Ardemark.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser