Annons

Vinst trots tidigt baklängesmål

Trots en tveksam start och 0-1 i baken kunde Falcons herrar besegra Lönsboda med hela 9-2 den gångna helgen.
– Vi gör en gedigen laginsats där framförallt femman med Micke Thun, Sebastian Mattsson, Viktor Andersson, Simon Jönsson och Thomas Ghilain gör det mesta rätt. Dom spelar 5-0 och Viktor Andersson står för samtliga assists, konstaterar tränare Patric Johansson.

Lönsboda gjorde sitt första mål redan efter ett par minuters spel men efter halva perioden lyckades Falcons kvittera och efter det så är det ingen snack.

Annons
 

Efter första perioden ledde Landskronalaget med 3-1. I andra periodens inledning gjorde Falcons två snabba mål till och till den andra pausen i matchen stod det 7-2 på resultattavlan. I början av den tredje perioden drabbades Falcons av en utvisning, men istället för en reducering av Lönsboda så kontrade Rickard Jacobsen in 8-2 genom en snygg backhand i bortre krysset.
Eftermiddagens sista mål gjorde Thomas Ghilain och slutställde därmed slutresultatet till 9-2.

Noterbart är att Sebastien Lacroix fick komma in i målet med fem minuter kvar av matchen och känna på seriespel för första gången.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser