Annons

Många nya ansikten på BoIS-träningarna

Med tanke på allt strul som drabbade BoIS i slutet av förra säsongen så tycker lagets tränare Jörgen Pettersson att det är skönt att försäsongsträningen är igång och att man nu kan fokusera på framtiden.
– Vi har kört igång nu och det rör sig om styrka och kondition i första hand, säger tränaren till Landskrona Direkt.

Det är många nya ansikten på träningarna eftersom klubben valde att inte förlänga kontraktet med en stor del av truppen.
– Det kan man lugnt säga. Jag har blivit av med en hel startelva och det är klart att det märks. Men jag är optimistisk. Vi har beslutat att satsa på unga och ivriga spelare i kombination med några rutinerade som är kvar, säger Jörgen Pettersson och intygar att det inte är något fel på stämningen.
– Det är bra stämning. Det är ett ungt och intressant lag med mycket energi.

Annons
 

21-årige Enis Ahmetovic från Enköping var och tränade med klubben tidigare och kommer tillbaka idag för att visa upp sig mer.
– Han är bra offensivt men vi vill se lite mer på hans defensiva kvaliteter. Han stannar ett par dagar, säger Jörgen Pettersson om vänsterbacken.
– Det är den plats som är mest akut idag. Sedan är vi sårbara i försvaret som det ser ut idag men vi får se om det dyker upp fler spelare längre fram. Det blir säkert så även om jag inte kan ge några namn idag.

Under försäsongen tränar BoIS dubbla pass på måndagar, tisdagar och torsdagar medan man kör enkelpass på fredagar och lördagar. Söndagar och onsdagar är träningsfria.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser