Annons

Läktarhit inspelad på varvet

Melody Records ute på varsudden har rivstartat året och har redan flera skivreleaser på gång och rent av är den förste redan avklarad. Det lilla oberoende skivbolaget från Landskrona som arbetar med digital utgivning och en världsomspännande distribution producerar främst musik för skånska artister och band.
– Vi håller dock på att utöka, låter Bosse Nilsson meddela och berättar lite om årets första släpp.
– Det är ”The International Sports Song VOL 1” som blir den första av en serie EPs med alla möjliga språkversioner av låten. Tanken är att på ett fredligt sätt förena alla världens sportfans på läktarna i en och samma enkla sång. Bandet som ger ut denna samling heter The International Sports Club, berättar han.

Bakom The International Sports Club finns gitarristen Miko Walldén från Helsingborg. Till sin hjälp har han haft producenten Johan Bejerholm från Malmö. De båda har sedan tidigare arbetat med flera välkända artister så som, Dan Hylander, Py Bäckman, Mikael Rickfors, Mats Ronander, Jan Johansen, Charlotte Perrelli, Anne-Lie Rydé, Gladis del Pilar, Arash, Michael Learns to rock, The Trampolines, Günther, Treble’N Bass, Basshunter, med flera.

Annons
 

Nu återstår och se om låten blir en hit på världens idrottsläktare.
Avgör själv. The International Sports Club på Spotify

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser