Annons

Hade ett kilo amfetamin i kolonin

Fredagen den 3 januari stoppade och kontrollerade Landskronapolisens Ungdoms och Narkotikagrupp en man i 60-årsåldern på Kolonigatan i Landskrona. Mannen uppträdde nervöst och svarade undvikande på patrullens frågor. Vid en närmare undersökning stärktes misstanken om att mannen var påverkad av droger, varpå han medtogs till polisstationen för kroppsbesiktning genom urinprovstagning.
En stund senare utfördes en husrannsakan i mannens bostad i koloniområdet S:t Olovs Vång. Där påträffades drygt ett kilo vitt pulver som tros vara amfetamin. Mängden passerade gränsen för grovt narkotikabrott med råge.
Dessutom hittade polisen en pistol i kolonin vilket innebär att han även är misstänkt för vapenbrott.

Mannen, som numera är häktad, är känd hos Landskronapolisen sedan tidigare. Bland annat dömdes han för grovt narkotikabrott.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser